
پیروزی ادب و اخلاق؛ قلم - محمود احمدینژاد کاندیدای دهمین انتخابات ریاست جمهوری به رغم تمام تلاشش برای طرح سوالاتی تازه و رازآلود در مناظره با مهندس موسوی، در مقابل صداقت و متانت نخستوزیر محبوب امام و آگاهی ملت شکست خورد...
قلمنیوز: او سعی کرد بگوید منجی حقوق ملت و حامی آزادیخواهی است اما به این سوال پاسخ نداد که در این 4 سال چرا هیچوقت برای دفاع از حقوق ملت این ادعاها را طرح و پیگیری نکرده بود؟!
مناظره احمدینژاد و مهندس موسوی همانطور که پیشبینی میشد با طرح اتهامات یا سوالاتی بیپاسخ و مبهم از سوی رییس دولت نهم نسبت به مسئولان دیگر کشور و خانوادههایشان آغاز شد. احمدینژاد در این مناظره بدون آن که بتواند نقطه ضعفی از شخصیت میرحسین موسوی را اثبات کند، حداقل 10 ادعای جدید مطرح کرد که در طول این 4 سال میتوانست به مردم بگوید اما ابدا حرفی از این ادعاها نزد.
میرحسین در این مناظره صرفا به واقعیتها استناد کرد. مثلا او گفت که باید قانونمدار باشیم، دولت نهم قانونمدار نیست، وزیرش دکترای تقلبی دارد و رییس او را تایید میکند. احمدینژاد البته در همین میزگرد هم بارها سعی کرد قانون را زیر پا بگذارد و وارد وقت سخنرانی موسوی میشد که میرحسین یک بار به او تذکر داد آقای احمدینژاد در این میزگرد هم این قانون گریزی را ثابت کردید، حق ندارید در وقت من صحبت کنید چرا که من در وقت شما حرفی نزدم. موسوی همینطور سعی کرد افراد خارج از دولت را زیر سوال نبرد و بیجهت و بدون مدرک اتهامی علیه کسی نسبت ندهد. او صبورانه و با متانت همیشگیاش تلاش کرد حقایق جامعه را ارزیابی نماید.
برخلاف او، رییس دولت نهم بارها از اسامی مانند پسران هاشمی رفسنجانی، پسر ناطق نوری، صفایی فراهانی و...نام برد و آنها را به فساد مالی و آلودگیهای اقتصادی محکوم کرد؛ در حالی که تاکنون هیچ دادگاه یا ارگانی در این زمینه حکم یا رای نداده است.
احمدینژاد در این میزگرد موسوی را که بنا بر فرمایشات امام (ره) و خیلی از سران کشور و مجلس در زمان جنگ به انتقاد از روزنامه رسالت پرداخته بودند ناقض آزادی بیان دانست؛ اما نگفت که خودش در سالهای قبل از جمله شاکیان اصلی روزنامه "سلام" بوده است و مطبوعات را به دادگاه کشاند.
به نظر میرسد ادعاهای احمدینژاد نتواند پله خوبی برای صعود او به دولت دهم باشد؛ چرا که مردم دیگر تفاوت صداقت در گفتار و رفتار را تشخیص میدهند.
ادعاهای رییس دولت نهم در این زمینه شنیدنی بود؛
1- در زمان بازداشت افسران انگلیسی در آبهای ایران، تونی بلر نخستوزیر انگلستان رسما به من نامه نوشت و از ما معذرتخواهی کرد که اشتباه کردهاند! بنابراین ما هم سربازان را آزاد کردیم. این سند در وزارت خارجه هست!
2- رابطه ما با عربستان بسیار از 27 سال گذشته دولتهای شما یعنی هاشمی، خاتمی و موسوی بهتر بوده است. در دولت آقای موسوی رابطه ما با عربستان قطع شد.
3- من 2 سوال درباره هولوکاست پرسیدم که تمام نظام حقوق بشری غرب و دنیا و اروپا زیر سوال رفت و همه فریادشان بلند شد.
4- در زمان هاشمی رفسنجانی بحرانهای اجتماعی بسیاری وجود داشت و حتی عده زیادی کشته شدند!
5- در حین تحصن مجلس ششم، نمایندگان مجلس ما با کنگره آمریکا تماس تلفنی گرفتند و گفتند به کمک ما بیایید.
6- ستارهسازی برای دانشجویان را آقای معین وزیر علوم آقای خاتمی دوست آقای موسوی ابداع کرد! ما ستاره دار شدن دانشجویان را حذف کردیم و برداشتیم.
7- مطبوعات 320 هزار تیتر اهانت آمیز علیه دولت نهم و من زدند.
8- دکترا برای من ارزش ندارد؛ من هیچ کدام این دکتراها را قبول ندارم.
9- پسر آقای هاشمی رفسنجانی رفت خارج و برگشت پولدار شد. هاشمی بنیان گذار اشرافیت در ایران بود. خانواده و پسرانش که معلوم است هر کدام یک جا را در دست دارند؛ مثلا یکی صاحب مترو است و...
10- پسر آقای ناطق نوری فکر میکنید چگونه پولدار شد؟ از همین وضعیت میلیاردها تومان پول و...
در این میزگرد دونفره، مهندس موسوی بارها تاکید کرد که نمیخواهد و اخلاقی نمیداند که درباره مسائل خصوصی دیگران صحبت کند. آقای هاشمی یا خاتمی خودشان باید اینجا حاضر باشند و بتوانند درباره این ادعاها و تهمتهای آقای احمدینژاد پاسخ بدهند. میرحسین به پرونده مفاسد مالی احمدی نژاد در اردبیل در زمان مسئولیت استانداری اشاره ای گذرا کرد که باید روشن کند. موسوی همچنین عنوان کرد که احمدینژاد و دولتش مدام به دنبال هیجان و رویاپردازی بوده اند؛ احمدی نژاد مدام هر جا که وارد میشود میگوید میخواستند مرا بربایند! این چه توهمی است که ما مدام داریم. به فکر رفع مشکلات مردم باشید. او تاکید کرد: من 4 سال است مدام شنیدهام که آقای احمدینژاد پیش بینی میکند فرانسه دارد سقوط میکند. انگلیس در حال نابودی است. آمریکا در حال فروپاشی است. اینها چه دردی از ما دوا میکند؟
موسوی همینطور به احمدینژاد که اتهامات مختلفی به مسئولان کشور و خانوادههایشان وارد میکرد اعلام کرد: مگر شما نبودید که وجهه رییس بانک پارسیان را لجنمال کردید؟ حالا چرا همین فرد را مشاور خود کردهاید؟ این اتهاماتی که میزنید به دیگران، چه ربطی به من دارد؟ شما همچنان به دنبال هیجان و مدیریت رویایی و...هستید.
احمدینژاد در این برنامه بارها برافروخته و عصبانی شد؛ حتی نسبت به زمانبندی و نحوه برنامه به مجری اعتراض کرد. او هرگز سند یا مدرک مستندی برای به اصطلاح افشاگریاش ارائه نکرد. شاید علت عصبانیت آقای رییس جمهور اصولگرایان این بود که هرگز نتوانست ماهیت و مشی اخلاقی و گفتمانی خود را تغییر دهد؛ او مدام برای دیگران پروندهسازی کرد و به جای پاسخگویی به مشکلات مردم و کشور، مسائل بیارتباط با مسئولیتش را طرح کرد.
کارشناسان معتقدند که آخرین حربه احمدینژاد برای جلب نظر مردم ابدا به او کمکی نخواهد کرد؛ چرا که با مردم صادق نبوده است.